...

Lääketieteellinen tiedekunta, Kyproksen eurooppalainen yliopisto

Lääketieteellinen tiedekunta, Kyproksen eurooppalainen yliopisto

Tietoja tiedekunnasta ja yliopistosta: Kyproksen eurooppalainen yliopisto on yksityinen yliopisto Kyproksessa, Nikosiassa. Yliopisto on Kyproksen opetusministeriön tunnustama ja listattu FAIMERin (Foundation for Advancement of International Medical Education and Research) kansainväliseen lääketieteelliseen hakemistoon. Kliiniset kierrot tehdään julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa kaikkialla Kyproksessa, mutta enimmäkseen Larnakan ja Nikosian yleissairaaloissa.
Koulutusohjelma ja opintomaksut: Tarjolla on 2 ohjelmaa kansainvälisille opiskelijoille: yleislääketiede (6 vuoden ohjelma, jonka jälkeen valmistuneille myönnetään yleislääketieteen tohtorin tutkinto) ja hammaskirurgian kandidaatti (3 vuoden ohjelma).

Yleislääketieteen ohjelma täyttää kaikki vaatimukset ulkomaisten lääketieteen tutkinnon suorittaneiden koulutuskomitean (Educational Commission For Foreign Medical Graduates, ECFMG) sertifikaatista, joka on edellytys opiskelulle tai työskentelylle Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Yleislääketieteen ohjelman opintomaksu on 19 000 €. Hammaslääketieteen kandidaatti tarjoaa nykyaikaisen opetussuunnitelman, joka perustuu korkeimpiin eurooppalaisiin ja pohjoisamerikkalaisiin hammaslääketieteen koulutusstandardeihin, kiinnittäen erityistä huomiota ”Vuoden 2009 päivitykseen valmistuvan eurooppalaisen hammaslääkärin profiilista ja kyvyistä”, jonka Euroopan hammaslääketieteellisen koulutuksen järjestö (Association of Dental Education in Europe, ADEE) on hyväksynyt. Lääketieteellisen koulun hammaslääketieteen osasto on ADEE:n jäsen.


Sisäänpääsy koulutusohjelmiin: Pääsy myönnetään hakijan haastattelun perusteella seuraavien asiakirjojen toimittamisen jälkeen: hakulomake, lukion lopputodistukset, todistus englannin kielen taidosta, suosituskirje, motivaatiokirje sekä kopio henkilötodistuksesta tai passista. Koulu suorittaa suullisen haastattelun valittujen hakijoiden kanssa.
Prosessi sisäänpääsyn jälkeen:
Opiskelijoiden on toimitettava auktorisoidut käännökset akateemisista asiakirjoistansa sekä maksettava ensimmäinen erä opintomaksuista.
Majoitus opiskelijoille: Yliopisto tarjoaa mahdollisuuden saada majoitus Cyprialife Residencestä tai uniHalls Trinitystä. Hinnat ovat noin 450 € kuukaudessa.
Tiedekunnan kansainvälinen yhteistyö: EUC lääketieteellinen yliopisto (European University Cyprus) ylläpitää yksinomaisia yhteistyösopimuksia opiskelijoiden kliinistä koulutusta varten joidenkin maailman tunnetuimpien lääketieteellisten keskusten, kuten Saksan onkologiakeskuksen ja American Medical Centerin kanssa.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää hakuprosessista?

Anna meille puhelinnumerosi niin soitamme sinulle