...

Meistä

Keitä me olemme?

Nimeni on Peter ja olen toiminut konsulttina viimeiset 6 vuotta. Olen auttanut satoja opiskelijoita ympäri maailmaa vuodesta 2014 lähtien. Olen päättänyt esittää lisää vaihtoehtoja suomalaisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella lääketiedettä ulkomailla, tarjoten heille objektiivista ja ajantasaista tietoa. Pääosaamiseni on ohjata opiskelijoita opiskelemaan lääketiedettä tai hammaslääketiedettä Slovakiassa (missä Suomi muuten saavutti 2 kultamitalia jääkiekossa), Nikosiassa sijaitsevassa Kyproksen eurooppalaisen yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, Latviassa sijaitsevan Riga Stradinsin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa ja Hampurissa sijaitsevassa Universitätsmedizin Neumarkt a. M. Campuksessa.
„An investment in education always pays the highest returns.”
Benjamin Franklin
Previous
Next

Tehtävämme

Olen työskennellyt opintokonsulttina vuodesta 2014 lähtien. Aloitin heti saatuani suoritettua yliopisto-opinnot (rahoitus-, pankki- ja sijoitusalan maisteri sekä oikeustieteiden maisteri vuonna 2013) Masarykin yliopistossa Brnossa, Tšekin tasavallassa.Olen myös aloittanut yhteistyön Kyproksen eurooppalaisen yliopiston (European University Cyprus) kanssa vuonna 2016, Riikassa (Latviassa) sijaitsevan Riga Stradinsin yliopiston kanssa vuonna 2020 ja Hampurissa sijaitsevan Universitätsmedizin Neumarkt a. M.Campus kanssa vuonna 2021. Nykyään työskentelee kiistatta monia edustajia ja järjestöjä. Olen iloinen, jos päätät valita järjestöni, jotta voin todistaa sanani ja ohjata sinua opintojesi aikana. Konsultaatiot ovat ilmaisia, vaikka päättäisit olla hakematta tai päättäisit hakea omillasi.

Standardimme

Toimimme läpinäkyvästi ja jaamme kaiken tarvittavan tiedon hakijoiden kanssa. Jokaisella yliopistolla on eri säännöt sisään pyrkimykselle ja edut joista sinun on hyvä tietää arvioidaksesi mahdollisuutesi sisäänpääsyyn.
0

edustettua lääketieteellistä yliopistoa

0

sisäänottoa
(talvi ja kesä)

0 +

tiedustelua vuosittain

0 +

avustettua opiskelijaa vuonna 2023

Miten voimme auttaa?

Play Video Play Video

Etsimme sisällöntuottajia

Opiskeletko lääketiedettä, hammaslääketiedettä, eläinlääketiedettä tai farmasiaa ulkomailla? Ryhdy sisällöntuottajaksi ja jaa kokemuksiasi ulkomailla opiskelusta.

Meidän kumppanimme

Ota ensimmäinen askel
kohti opiskelua ulkomailla

Onko sinulla kysyttävää hakuprosessista? Otathan meihin yhtyettä. Avustus on ilmaista! Palvelumme on ilmaista, vaikka päättäisit olla jättämättä hakemusta taikka opiskella ulkomailla Medhead.fi – Virallinen agentuuri lääketieteen, hammaslääketieteen, farmasian tai eläinlääketieteen opiskelulle Euroopassa
Meistä
Peter
Opiskelijakonsultti
+421910173958

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää hakuprosessista?

Anna meille puhelinnumerosi niin soitamme sinulle