Eläinlääketieteellinen ja Farmasia Košice, Slovakia

Eläinlääketieteellinen ja Farmasia Košice, Slovakia

Košicen eläinlääketieteen ja farmasian yliopisto on arvostettu oppilaitos, joka tarjoaa seuraavat opinto-ohjelmat englanninkielellä: 6 vuoden eläinlääketieteen opinnot sekä 4 vuoden eläinlääketieteen opinnot.

UVLF sijaitsee Košicessa, Slovakiassa: Se on Slovakian toiseksi suurin kaupunki ja se on koti neljälle muulle yliopistolle sekä tuhansille kansainvälisille opiskelijoille. Košicessa sijaitsee kansainvälinen lentokenttä ja sieltä on sujuvat yhteydet Budapestiin ja Krakovaan. Kaupungissa opiskelee eläinlääketiedettä sekä lääketiedettä paljon pohjoismaalaisia opiskelijoita, joista suurin osa norjasta ja ruotsista.

Kuuden vuoden eläinlääketieteen ohjelma

Opinto-ohjelma kestää 6 vuotta ja se noudattaa EU-standardeja sekä ECTS-opintopiste järjestelmää. Tutkinto on hyväksytty kaikkialla EU:n alueella. Ohjelma keskittyy koti-, maatalous- sekä eksoottisten eläimien diagnosointiin, sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon. Sekä elintarviketeollisuuteen, farmasiaan sekä tieteelliseen tutkimukseen sekä ympäristönsuojeluun.

Sisään pyrkiminen: Hakijoiden on täytynyt suorittaa loppuun toisen asteen koulutus, jolla on oikeus korkea-asteen opintoihin (todistus apostillellä) ja läpäistä biologian ja kemian pääsykokeet. On mahdollista ostaa biologian ja kemian valmistelevia kysymyksiä UVLF:ltä.

Pääsykokeeseen rekisteröinti dokumentti: Seuraavat asiakirjat pitää lähettää: hakulomake, hakemusmaksuvahvistus, CV, lukion antama vahvistus, että olet ollut siellä opiskelijana, suostumus henkilötietojen käsittelyyn sekä lukion päättötodistukset.

Pääsykokeiden päivämäärät vuonna 2021: 6.5.2021, 1.7.2021, 19.8.2021 lukuvuosi: 8500€ (2021/2022)

Neljän vuoden eläinlääketieteen ohjelma

Opiskelijat, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon eläinlääketieteestä tai eläintietiestä, biotieteistä tai niitä vastaavista aineista, voivat suoraan hakea neljän vuoden opinto-ohjelmaan. Vaatimuksena on että kandidaatin tutkintoa ei ole suoritettu yli kuutta vuotta aikaisemmin ja tutkinnossa on suoritettu biologian, kemian ja biofysiikan aineet. (UVLF:n johto voi myös hyväksyä että kemian ja biokemian ja/tai biofysiikan kurssit voidaan soritta ensimmäisen vuosikurssin aikana UVLF:ssä Košicessa). Aikaisempi kandidaatin tutkinnon pitää pitää sisällään 180 ECTS opintopistettä.

Hakuprosessi: Opiskelijan tulee toimittaa kaikki asiakirjat hakuprosessia varten. Valintakoetta ei tarvitse suorittaa, koska valintakomitea päättää sisään pääsijöistä.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää hakuprosessista?

Anna meille puhelinnumerosi niin soitamme sinulle