...

Eläinlääketieteellinen ja Farmasia Košice, Slovakia

Eläinlääketieteellinen ja Farmasia Košice, Slovakia

Košicen eläinlääketieteen ja farmasian yliopisto on arvostettu oppilaitos, joka tarjoaa seuraavat opinto-ohjelmat englanninkielellä: 6 vuoden eläinlääketieteen opinnot.

Huomaa, että Košicen eläinlääketieteen ja farmasian yliopisto ei enää tarjoa 4-vuotista eläinlääketieteen koulutusohjelmaa, mutta yliopisto tarjoaa kuitenkin nyt eläintieteen ja eläinlääketieteen sairaanhoitajan koulutusohjelmia. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää 6-vuotisesta eläinlääketieteen koulutusohjelmasta tai kandidaattikursseista (eläintiede tai eläinlääketieteen sairaanhoitaja).

Kurssin kesto on 3 vuotta, ja se on kokonaan englanninkielinen kandidaatin tutkinto. Kurssi järjestetään yhteistyössä Bodøssa, Norjassa sijaitsevan Nord-yliopiston kanssa. Kolme ensimmäistä lukukautta opiskellaan Bodøssa (Norjassa) ja kolme viimeistä Košicessa (Slovakiassa). Eläinlääketieteen sairaanhoitajan kurssi kestää 3 vuotta, ja kyseessä on englanninkielinen kandidaatin tutkinto.

Eläinlääkintähuoltajan koulutusohjelmasta valmistunut voi työskennellä avustajana eläinlääkärin vastaanotolla, koulutuksessa, eläinsuojelujärjestöissä, hyväntekeväisyystyöntekijänä (eläinsuojissa ja karanteeniasemilla), lääketeollisuudessa, eläinten ravitsemusasiantuntijana, eläinten fysioterapian ja kuntoutuksen alalla, eläinten hyvinvointitarkastajana, tutkijana, lemmikkieläinten kouluttajana, lemmikkieläinten myyntiedustajana, eläinten laboratorioteknikkona, eläinsuojelu- tai eläin- ja eläintarhakonsulttina, jne.

UVLF sijaitsee Košicessa, Slovakiassa: Se on Slovakian toiseksi suurin kaupunki ja se on koti neljälle muulle yliopistolle sekä tuhansille kansainvälisille opiskelijoille. Košicessa sijaitsee kansainvälinen lentokenttä ja sieltä on sujuvat yhteydet Budapestiin ja Krakovaan. Kaupungissa opiskelee eläinlääketiedettä sekä lääketiedettä paljon pohjoismaalaisia opiskelijoita, joista suurin osa norjasta ja ruotsista.

Kuuden vuoden eläinlääketieteen ohjelma

Opinto-ohjelma kestää 6 vuotta ja se noudattaa EU-standardeja sekä ECTS-opintopiste järjestelmää. Tutkinto on hyväksytty kaikkialla EU:n alueella. Ohjelma keskittyy koti-, maatalous- sekä eksoottisten eläimien diagnosointiin, sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon. Sekä elintarviketeollisuuteen, farmasiaan sekä tieteelliseen tutkimukseen sekä ympäristönsuojeluun. Lukukausimaksut ovat 8950 €

Sisään pyrkiminen: Hakijoiden on täytynyt suorittaa loppuun toisen asteen koulutus, jolla on oikeus korkea-asteen opintoihin (todistus apostillellä) ja läpäistä biologian ja kemian pääsykokeet. On mahdollista ostaa biologian ja kemian valmistelevia kysymyksiä UVLF:ltä.

Pääsykokeeseen rekisteröinti dokumentti: Seuraavat asiakirjat pitää lähettää: hakulomake, hakemusmaksuvahvistus, CV, lukion antama vahvistus, että olet ollut siellä opiskelijana, suostumus henkilötietojen käsittelyyn sekä lukion päättötodistukset.

Pääsykokeiden päivämäärät vuonna 2024:

Online: 21. toukokuuta 2024 (Hakuaika 2.5.2024 mennessä)

Online: 25. kesäkuuta, 2024 (Hakuaika päättyy 6.6.2024)

Online: 14 elokuuta, 2024 (Hakuaika päättyy 26.7.2024)

Hakuprosessi: Opiskelijan tulee toimittaa kaikki asiakirjat hakuprosessia varten. Valintakoetta ei tarvitse suorittaa, koska valintakomitea päättää sisään pääsijöistä.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää hakuprosessista?

Anna meille puhelinnumerosi niin soitamme sinulle